Intro

Welkom op onze website. Op deze site vindt u alle informatie over 3 luxe vrijstaande vakantiebungalows in het Friese dorpje Rohel aan het Tjeukemeer.

Op loopafstand bevindt zich het Tjeukemeer alwaar u heerlijk kunt zwemmen, of kunt genieten van de zon op het schoonste strand van Nederland. U kunt uw eigen boot meenemen, er is een haven met trailerhelling op 600m afstand. Ook is hier een paviljoen waar u iets lekkers kunt halen. De directe omgeving leent zich uitstekend om te fietsen, wandelen, watersporten of te vissen. De landelijk gelegen huizen zijn netjes en comfortabel ingericht. Breng eens een bezoek aan de leuke Friese dorpen zoals St. Nicolaasga, “Kameleondorp”-Terhorne, Joure (bekend van de Friese ballonfeesten ) of Heerenveen.

Tijdens een leuke fietstocht om het Tjeukemeer kunt u een bezoek brengen aan het toeristische watersportdorp Lemmer. Ga hier lekker op een terrasje genieten van de vele bootjes welke hier voorbij varen. Lemmer heeft een prachtig zandstrand aan het IJsselmeer waar u met de kinderen lekker met water en zand kunt spelen. In nabij gelegen dorpen kunt u de boodschappen gaan doen, fiets of bootje huren of gewoon lekker winkelen. Een leuke accommodatie waar u voor langere duur kunt verblijven. Ook kunt u hier van een vrij weekend of een weekje lekker genieten. Er zijn natuurlijk ook combinaties mogelijk als u met een groot gezelschap bent.Wilt u één van deze vakantiewoning huren en wilt u weten of deze nog beschikbaar is?
Neem gerust contact met ons op!