Ballonfeesten Joure

Eind juli zijn er weer de Ballonfeesten van Joure.

36e Friese Ballonfeesten 26 t/m 30 juli 2023

De Friese Ballonfeesten zijn sinds 1986 een van de grootste ballonevenementen in Nederland. Van 26 t/m 30 juli gaan de poorten van de Nutsbaan in Joure voor de 36e keer open. Iedere avond gaan er prachtige gekleurde ballonnen de lucht in. Het belooft een adembenemend schouwspel te worden boven Joure en de omringende Friese meren. Als hoogtepunt zal op vrijdag- en zaterdagavond het ballonspektakel worden afgesloten met een sprookjesachtige Night Glow. Daarna kunnen de voetjes van de vloer op het muziekterrein bij optredens van diverse artiesten. Alle dagen is er op het terrein een gezellige familiekermis voor jong en oud. Je zult oren en ogen tekort komen!

Posted on: juli 6, 2023, by :